Edullinen rahoitus hammashoitokustannuksiin

Säryt ja vaivat eivät aina tule taloudellisesti parhaaseen aikaan. Siksi meiltä on saatavilla myös edullinen rahoitus hammashoitokuluihisi, jonka avulla voit jakaa hammashoitosi kulut osiin jopa 72  kuukaudeksi. 

  • Maksaessasi hammashoitoasi rahoituksella, et maksa mitään Hammaskulman vastaanotolla, vaan lasku tulee suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena. 
  • Laskun saatuasi, voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja ostoksesi voit aina maksaa myös kokonaisuudessaan ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman kuluja tai korkoja.
  • Valittavanasi on myös 3kk maksuaika ilman korkoja! Maksat vain kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi käsittelymaksun 4euroa/kk.
  • Valittavanasi on myös 12 kuukauden maksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi luotonantaja veloittaa ainoastaan käsittelymaksun 4€/kk ja tilimaksun 35€.
  • Luottoa voit hakea joko vastaanotolla tai jo etukäteen, jolloin saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiin 24 tunnin sisällä!

HOX! Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään maksua toimipaikoissamme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikoissamme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

Yleiset tiliehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

AVAA RAHOITUSHAKEMUS TÄSTÄ

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista soita Resurs Bankin asiakaspalveluun puh. 09-622 4308.

Luotonantaja:
Resurs Bank AB
PL 3900
FI-00002 Helsinki

Puhelin asiakaspalvelu: 09-622 43 08
Faksi asiakaspalvelu: 09-622 43 59