-

Valkaisu

Haaveiletko vaalemmasta hymystä? Haluaisitko palauttaa tummuneiden hampaiden sävyn tai ylläpitää aiemman valkaisun tulosta? Valkaisupalveluistamme löytyy varmasti sopiva tuote jokaisen tarpeisiin ja budjettiin.

Hampaiden valkaisuun on käytössä vastaanotollamme neljä tapaa: tehokas vastaanottovalkaisu laserilla, BlancOne Touch kevytvalkaisu vastaanotolla ja  BlanOne Clic pikavalkaisu vastaanotolla tai lusikoiden avulla tehtävä kotivalkaisu. Kaikki käyttämämme valkaisu tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja hellävaraisia.

Vastaanotolla tekemämme valkaisu on joko tehokas laservalkaisu, kevytvalkaisu Blancone Touch tai edullinen BlancOne Click kevytvalkaisu, joka onnistuu myös muun suuhygienisti käynnin yhteydessä.

Laservalkaisulla pitkäkestoinen valkaisutulos hellävaraisesti

Laservalkaisulla tarkoitetaan sitä, että valkaisuainetta aktivoidaan valkaisutoimenpiteen aikana laserilla. Laservalkaisukäynnillä suuhun asetetaan suun aukipitäjä, sekä suojataan ikenet valokovetteisella geelillä. Hampaille levitetään vetyperoksidia sisältävää geeliä, jonka annetaan vaikuttaa. Geeliä aktivoidaan laservalolla kaksi kertaa hoidon aikana. Laservalkaisun etu on hellävaraisuus ja vähäinen vihlonta hoidon jälkeen. Valkaisutulos myös on käytössä olevista valkaisutekniikoista pitkäkestoisin.

BlancOne Touch kevyvalkaisu uudella teknologialla nopeasti

BlanckOne Touch on kevytvalkaisu, joka on edullinen ja ylläpito/pikavalkaisua tehokkaampi, vastaanotolla tehtävä valkaisu, joka käyttää uutta teknologiaa, eikä vaadi erillistä ikenien suojausta. Se antaa syvemmän ja pitkäkestoisemman valkaisutuloksen kuin pikavalkaisu. Siinä valkaisuainetta levitetään hampaille useamman kerran käynnin aikana ja aineen vaikutus tehostetaan valolla. Valkaisuun varataa aika 1 tunti. Touch valkaisu voidaan toistaa 1-2 kertaa vuoden aikana ja valkaisu sopii myös herkille hampaille.

Click valkaisu on nopea ja hellävarainen pikavalkaisu, jonka voi tehdä myös muun hoidon, kuten hammaskivenpoiston yhteydessä.

BlancOne Click pikavalkaisu vaikka hammaskivenpoiston yhteydessä

BlanckOne Click ylläpito/pikavalkaisu on erittäin hellävarainen nopea kevytvalkaisu, joka käyttää uutta teknologiaa, eikä vaadi erillistä ikenien suojausta. Valkaisuaine levitetään hampaille hoidon aikana kerran ja tehostetaan valolla. Click valkaisun voi uusia 6 kertaa vuodessa ja se voidaan tehdä myös vaikka hammaskivenpoiston yhteydessä. Click valkaisu sopii erinomaisesti luonnostaan vaaleille ja herkille hampaille. Se on myös loistava vaihtoehto kotivalkaisulle aiemman valkaisutuloksen ylläpidossa. Click valkaisu on edullinen tapa kirkastaa hymyä vaikkapa häitä tai muuta juhlapäivää varten ja se sopii myös aiemmin tehdyn tehovalkaisun ylläpitoon. 

Kotivalkaisu sopii kärsivälliselle valkaisijalle sekä tuloksen ylläpitoon vastaanottovalkaisun jälkeen

Kotivalkaisuun varataan kaksi hoitokäyntiä, joista ensimmäisellä kerralla otetaan jäljennökset ylä- ja alahammaskaarista. Jäljennökset lähetetään hammaslaboratorioon, joka valmistaa niiden pohjalta yksilölliset hyvin istuvat valkaisulusikat. Toisella käyntikerralla sovitetaan valmiita valkaisulusikoita sekä käydään läpi ohjeet valkaisuun liittyen. Mukaan saat lusikoihin laitettavaa miedompaa kotivalkaisuainetta. Kotona lusikoiden avulla voit jatkaa valkaisua niin kauan kunnes toivottu sävy on saavutettu. Kotivalkaisu soveltuu myös erinomaisesti aiemman vastaanotolla tehdyn tehokkaamman valkaisun ylläpitoon. Valkaisulusikoilla hymyn saa käteävästi aina kirkastettua esim. ennen tärkeitä juhlia tai esiintymisiä.

Suu terveeksi ja hammaskivet pois ennen valkaisua

'Huomioithan että hampaiden valkaisu huokoistaa hampaiden pintaa hetkellisesti. Tämän takia valkaisu kannattaa ajoittaa ajanjaksoon kun pystyt olemaan syömättä ja juomatta värjääviä ruoka-aineita. Laservalkaisussa varoaika on kaksi vuorokautta (48 tuntia) valkaisun jälkeen ja kotivalkaisussa valkaisujakson ajan, sekä sen jälkeiset kaksi vuorokautta. Blancone Touch ja Click eivät uuden teknologian ansiosta pehmitä hampaan pintaa, joten varoaika valkaisun jälkeen värjääville elintarvikkeille ja juomille on 6 tuntia. 

Hampaiden valkaisuja ei tehdä raskaana oleville eikä alaikäisille. Etualueiden paikat, hammaskruunut ja -sillat eivät ole este valkaisulle, mutta niiden väri ei muutu valkaisussa, ja voi olla, että paikkoja joudutaan vaihtamaan vaaleampiin valkaisun jälkeen. 

Ennen hampaiden valkaisua suun tulee olla kunnossa.Valkaistavalla alueella ei saa olla avoimia karieksia, täytteiden saumavuotoja, ientulehdusta tai hammaskiveä. Mahdolliset kariekset ja ientulehdus on hoidettava ennen valkaisua.  Varaathan siis ajan ensin hampaiden valkaisukonsultaatioon tai hampaiden tarkastukseen, mikäli tarkastuksesta on kulunut yli vuosi. Suuhygienistin valkaisukonsultaatio on maksuton palvelu.

 

 

 

Mikä valkaisu sopisi parhaiten minulle? Varaa aika suuhygienistille ilmaiseen valkaisuarvioon niin mietitään yhdessä!