-

Lumiliner kalvo-oikomishoito

Oletko ollut tyytymätön hampaidesi ulkonäköön ja etenkin hampaiden asentovirheet häiritsevät? Lumiliner kalvo-oikomishoito voisi olla sinua varten. Kalvo-oikomishoito on nykyaikainen ja huomaamaton oikomishoitomenetelmä, jossa hampaita siirretään aste asteeltä sinule yksilöllisesti valmistetuilla näkymättömillä kalvoilla. Perinteisiin oikomishoito menetelmiin verrattuna kalvoilla oikominen on potilaalle mielyttävää ja kirkkkaat kalvot ovat käytössä huomaamattomat. Hoitojakso halutun lopputuloksen saavuttamiseksi kestää yleensä 5–12 kuukautta.

Lumiliner-oikomishoito hyödyntää hammashoidon uusinta keinoälyä käyttävää teknologiaa, jolla hoitohenkilökunta seuraa hoitosi etenemistä reaaliaikaisesti. Älykkään etäseurannan ansioista tarpeettomia hoitokäyntejä ei synny – hampaiden oikominen on vaivatonta, turvallista ja kustannustehokasta!

Kalvo-oikomishoito alkaa hammaslääkärin suunnittelukäynnillä, jossa hampaistosta otetaan koko suun panoraamaröntgen, digitaalinen jäljennös sekä valokuvat kasvoista ja suusta. Nämä kuvat toimitetaan meiltä LumiDentalille oikomishoidon erikoishammaslääkärin arvioon. Noin kuukauden sisällä hoitokäynnistä, hammaslääkäri esittelee sinulle hoitosuunnitelman (hoitosuunnitelma, videoanimaatio ja 3D-kuvat). Hoitosuunnitelmasta nähdään yksityiskohtaisesti hoidon eteneminen vaihe vaiheelta ja kaunis lopputulos. Kalvojen valmistaminen alkaa, kun olet hyväksynyt hoitosuunnitelman yhdessä hammaslääkärin kanssa. 

Kahden viikon kuluttua hoitosuunnitelman hyväksymisestä oikomiskalvot saapuvat hammaslääkärille. Seuraavalla hoitokäynnillä hammaslääkäri kiinnittää muutamien hampaiden pintaan pienet muoviset kiinnikkeet, joiden avulla kalvo ohjaa hammasta haluttuun suuntaan. Samalla käynnillä saat mukaasi kalvot ja hoidon seurantaan tarvittavan skannauslaitteen. Skannauslaite edustaa hammashoidon uusinta keinoälyä hyödyntävää teknologiaa, jolla hoitohenkilökuntamme seuraa Lumiliner-hoidon etenemistä reaaliaikaisesti.

Kun hoito on valmis, on vuorossa lopputarkastus. Otamme kuvat uudesta hymystäsi ja sovimme lopullisesta retentiosta, jolla estetään hampaiden palautuminen takaisin. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat retentiokalvon käyttö tai retentiolanka hampaiston sisäpinnalle.

Kalvo-oikomishoitoon on mahdollista saada edullinen LumiDental- rahoitus. 

Lue lisää LumiLinerista täältä!
 

Varaa aika LumiLiner arvioon Miinalle!