-

Perushammashoito

Perushammashoitoon kuuluvat säännölliset tarkastukset, reikien paikkaus ja suun alueen tulehdustenhoito niin hampaiden kiinnityskudoksista kuin hampaiden juurten kärkien alueelta. Perushammashoidon tavoitteena on saavuttaa terve suu, joka myös näyttää kauniilta. Suun terveys vaikuttaa merkittävästi koko elimistön terveyteen. Terveellä suulla on siis iso merkitys niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Suun sairaudet ovat yleensä hyvin pitkään oireettomia. Kipu suussa on usein merkki pitkälle edenneestä ongelmasta. Säännöllisillä tarkastuksilla pyritään ennaltaehkäisemään suurempia ongelmia ja inhottavia hammassärkyjä.

Säännöllinen osaamisen päivitys apuna hammaslääkärintyössä

Suun kokonaishoito alkaa hammaslääkärin tekemällä perusteellisella tarkastuksella missä kartoitetaan suun terveydentila kokonaisuudessaan ja tehdään hoitosuunnitelma potilaan toiveet huomioon ottaen. Tarvittaessa tutkimusta täydennetään röntgen kuvilla. Ydinajatuksemme on tuoda hammashoito tähän päivään. Käytämme hoidossa moderneja välineitä ja aineita ja koulutamme itseämme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan potilaalle ensiluokkaista hoitoa. Otamme hoidossa myös aina huomioon mahdolliset pelot ja pyrimme luomaan hammashoitokäynnistä kivuttoman, mielyttävän ja madollisimman rennon. Meille on täkeää, että meille on mukava tulla!

Säännölliseen hammashoitoon ja tarkastuskutsujen piiriin

Tavoitteemme on saada potilaat, myös ne pelkäävät säännöllisten hammastarkastusten piiriin. Sillon vältytään varmimmin isoilta ja kalliilta hammasremonteilta. Me huolehdimme, että säännölliset tarkastukset ja muut hoitokäynnit toteutuvat ajallaan kutsumalla sinut hoitoon. Eli sinun ei tarvitse itse muistaa varata aikaa, vaan me hulehdimme siitä. Kullekkin potilaalle sopiva määräaikaistarkastusten väli määritetään hammastarkastuksen yhteydessä. Meillä on käytössä myös hyvät konsultaatiomahdollisuudet erikoishammaslääkäreihin ja tarvittaessa ohjamme sinut erikoishammaslääkärin vastaanotolle. Luonnollisesti meille voi hakeutua hoitoon myös vaikka yksittäisen hampaan paikkausta varten. 

Jos edellisestä tarkastuksesta on kulunut aikaa, varaa aika suun kokonaistarkastukseen meidän hammaslääkäreillemme!


Muita palveluita

Protetiikka

Protetiikka

Hammasprotetiikalla tarkoitetaan puuttuvien hampaiden korvaamista. Hampaita voi puuttua synnynnäisesti tai niitä ollaan voitu menettää poistojen seurauksena. Proteettisia rakenteita on useita erilaisia ja ne voidaan karkeasti jakaa kiinteisiin eli suuhun kiinnitettäviin rakenteisiin ja irroitettaviin eli niin kutsuttuihin irtoproteeseihin. 

Lue lisää
Suuhygienistipalvelut

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienisti on erikoistunut suun terveyden edistämiseen ja omahoidon ohjaukseen. Suuhygienisti tekee pääsääntöisesti parodontologisia hoitoja eli tutummalta nimeltään hammaskiven ja värjäymien poistoja sekä hampaiden valkaisuja.

Lue lisää