-

Nukutushammashoito

Tarvittaessa hammashoito onnistuu myös nukutuksessa. Toteutamme nukutushammashoidon vastaanotollamme yhteistyössä anestesiatiimin kanssa.Tyypillisimmät syyt nukutuksessa tehtävään hammashoitoon ovat ylitsepääsemätön hammashoitopelko tai voimakas yökkäysrefleksi, joka tekee hoidosta tavanomaisesti hyvin haastavaa. Nukutuksessa hoidetaan myös lapsipotilaita ja suurempia kirurgisia toimepiteitä. 

Nukutuksessa hampaat kerralla kuntoon

Nukutushammashoidon etu on, että nukutuksessa hampaat hoidetaan kerralla kuntoon. Usein jos hammashoitopelon vuoksi hammashoito on jäänyt vuosiksi ja tehtävää on paljon, voi hoito koko laajuudessaan tuntua täysin ylitsepääsemättömältä. Kun isot hoitokokonaisuudet saadaan kerralla kuntoon on helpompi pienin askelin palata takaisin perinteisen hammashoidon piiriin. Suosittelemmekin nukutuspotilaillemme jatkossa säännöllisiä tarkastuskutsuja, jotta suun terveys ei pääse uudestaan repsahtamaan. Yleensä kun säännöllisesti käy tutulla hammaslääkärillä, johon luottamus on rakentunut myös pelko pikkuhiljaa väistyy. Hammashoito nukutuksessa on mahdollista käytännössä kenelle tahansa, jos anestesialääkäri ei totea yleisterveydellistä estettä nukutukselle. Anestesiahammashoidossa on aina paikalla hammaslääkäri- ja hoitaja sekä anestesiahoitaja- ja lääkäri. 

Anestesiahammashoidon kustannukset

Paljon nukutushammashoito maksaa? Nukutuksesta anestesiatiimi veloittaa 100 € /15 minuuttia. Hoidon minimikorvaus on 2 h eli 800 €, jonka jälkeen Tämän jälkeen laskutetaan 15 minuutin tarkkuudella. Heräämöajasta tai erikoislääkkeistä ei veloiteta erikseen. Hammashoidon toimenpiteet laskutetaan hinnastomme mukaan. Kelakorvaukset hoidosta saat normalisti.

Hoito alkaa suunnittelukäynnistä

Miten nukustushammashoitoon pääsee? Jos olet kiinnostunut hammashoidosta nukutuksessa varaa ensin aika vastaanotollemme suunnittelukäynnille. Käynnillä tutkimme hampaiston kunnon kliinisesti ja tarvittavilla röntgen kuvilla. Teemme yhdessä potilaan toiveita kuunnellen hoitosuunnitelman mitä anestesiassa hoidetaan. Kun hoitosuunitelma on tehty järjestelemme anestesiahoidon sinulle sopivaan ajankohtaan. 

Lisää nukutushammashoidosta voit lukea yhteistyökumppanimme Aiderix Oy :n nettisivuilta. Vastaamme myös mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse.

Jos olet pohtinut hampaiden hoitoa nukutuksessa ota meihin rohkeasti yhteyttä!